2022-23 Euroleague Fantasy Seçimleri (26. Hafta)

2022-23 Euroleague Fantasy Seçimleri (26. Hafta)

2 Mart 2023 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Turkish Airlines Euroleague‘de 2022-23 sezonu 26. hafta programı başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. İşte yeni hafta öncesi takımda yaptığım güncellemeler ve değişiklikler.

Öncelikle takımımızdan ayrılacak isimlere bir bakalım:

  • Ettore Messina (Olimpia Milano)
  • Vladimir Lucic (FC Bayern Munich)
  • Shane Larkin (Anadolu Efes)
  • Nando De Colo (LDLC Asvel Villeurbanne)

Şimdi de yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • Joan Penarroya (Cazoo Baskonia): Baskonia çaylak yabancıların ağırlıkla oluşturduğu bir takım olmasına rağmen bu zorlu sezonda play-off yarışının önemli parçalarından biri olmayı başardı. Ancak üst üste 2 deplasman maçlarını kaybettiler ve artık taraftarları ile Buesa Arena’da buluşarak bir reaksiyon galibiyeti almak istiyorlar. Liga Endesa’dan da yakından tanıdıkları Valencia karşısında istediklerini alacaklarnıı düşünüyorum.
  • Marko Guduric (Fenerbahçe Beko): Sırp yıldız son dönemde gerçekten çok formda. Geçen hafta Fenerbahçe’nin zorlu Partizan deplasmanında galibiyetle dönmesini sağlarlen 25 sayı, 7 asist, 38.5 verimlilk puanı ortaya koymuş ve asist artı bu alanda kendi kariyer rekorunu da kırmıştı. Bu hafta play-off yolundaki kritik maçta koç Itoudis’in en güvendiği isimlerden biri olacak ve yine çok yönlü bir katkıyla bizlere yüksek puanlar getireceğini düşünüyorum.
  • Facundo Campazzo (Kızıl Yıldız): 1 aydan uzun bir süredir kadroda yer almasına ve Adriyatik Ligi maçlarında forma giymesine rağmen Euroleague’in verdiği finansal fair play cezası yüzünden burada yer alamıyordu. Şimdi cezası bitti ve ilk maçına çıkacak. Oyunun her iki alanında da yüksek enerjisi, birebir yetenekleri ve tecrübesi ile fark yaratabilecek bir guard olduğunu hem Euroleague hem de milli takım seviyesinde göstermişti. Bu hafta Bayern karşısında da ondan açılışı en az 15 puanla yapmasını bekliyorum.
  • Alpha Diallo (AS Monaco): Diallo Euroleague seviyesinde ne kadar değerli bir tamamlayıcı, görev adamı olduğunu kanıtladı. Koç Obradovic’in de benche baktığımız zaman en güvendiği isimlerden biri konumunda artık. Son 2 maçta Asvel karşısında 23.1 ve Barça karşısında da 15 puan getirmişti onu takımında tutanlara. Bu hafta da play-off yarışı açısından hayli kritik olan Maccabi maçında onun sayı, ribaund, top çalma istatistiklerinde efektif olacağını, bizlere minimum 15 puan getireceğini tahmin ediyorum.

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: