2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (14. Hafta)

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (14. Hafta)

14 Aralık 2023 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 14. hafta programı 14 Aralık Perşembe günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Bu sezon da sizle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. 

Önce yolları ayırdığımız isimlere bir bakalım:

  • Luca Banchi (Virtus Bologna)
  • Facundo Campazzo (Real Madrid)
  • Timothe Luwawu-Cabarrott (Asvel)
  • Serge Ibaka (Bayern)
  • Jerian Grant (Panathinaikos)

Şimdi de takıma eklediğimiz isimlere bakalım:

  • Giannis Sfairopoulos (Kızıl Yıldız): Kızıl Yıldız, 14. haftada Belgrad’da ALBA ile karşılaşıyor. 13. ve 12. haftalarda Baskonia ve Valencia’ya yakın farklarla kaybederek 2 maçlık bir mağlubiyet serisi yakalamıştı. Bu da seçimimizi riskli bir hale getiriyor. Ama EuroLeague sıralamasındaki son takıma karşı evindeki mağlubiyet serisini sona erdirme arzusu ile beraber yine de Sfairopoulos’u doğru bir seçenek olarak görüyorum.
  • Shane Larkin (Anadolu Efes): Larkin, birçok takım arkadaşının sakatlığı ve takımın ona olan bağımlılığı düşünüldüğünde, ligde yüksek verimlilik puan getirisi için en uygun pozisyonlardan birinde bulunuyor. Maç başına 33 dakika, 13.3 şut denemesi, 50-40-96 şut yüzdesi, 4.0 asist, aldığı 6.3 faul ve ALBA, Panathinaikos ve Kızılyıldız’a karşı oynadığı son 3 maçta 26.3 verimlilik puanı ortalaması ile dikkat çekiyor. Birkaç maçta bir 25+ vp ile patlama yaptı ve son haftada 41 vp gibi etkileyici bir rakama ulaştı. Larkin, Mike James ile birlikte bu sezon EuroLeague’de en çok 25+ vp üreten isim (5 maç).
  • PJ Dozier (Partizan): Avramovic’in yokluğunda ve Nunnally ile Jaramaz’ın takımla beraber olsalar da durumları belirsizken Dozier, son 3 maçta yakaladığı 30 dakika, 13.0 sayı, 9.3 şut denemesi, 4.7 ribaund, 5.0 asist, 1.7 top çalma ve 19.0 vp ortalamalarıyla etkileyici rakamlar ortaya koydu. Önümüzdeki 1-2 hafta için.
  • Johannes Thiemann (Alba Berlin): Thiemann’ın oynadığı son EuroLeague maçında kariyerinin en iyi performansına tanık olduk ve maçı 40 vp ile etkileyici bir şekilde tamamladı. Thiemann, sezon başından bu yana değerini en çok artıran oyuncu oldu (+4.5 kredi; 1. hafta öncesinde 8.4 kredi olarak fiyatlandırılıyordu). Şu anda maç başına 19.6 vp sezon ortalamasına sahip olan Thiemann’ın değeri hala 12.9 kredilik mevcut fiyatının üzerinde.
  • Daniel Hackett (Virtus Bologna): Hackett’ın oynama süresinde bir artış görüldü ve son 3 maçta maç başına 28 dakikanın üzerinde bir ortalama yakaladı. Bu süre zarfında 4.7 ribaund ve 6.3 asist ile aktif bir şekilde katkıda bulunuyor. Özellikle de maç başına 5.0 faul alarak yüzde 85 serbest atış isabet oranıyla dikkat çekiyor.

İsterseniz ligimize BasketServisi katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi:264F6CCA

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: