2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (16. Hafta)

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (16. Hafta)

21 Aralık 2023 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 16. hafta programı 21 Aralık Perşembe günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Bu sezon da sizle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. 

Önce yolları ayırdığımız isimlere bir bakalım:

  • Roger Grimau (FC Barcelona)
  • Jan Vesely (FC Barcelona)
  • PJ Dozier (Partizan)

Şimdi de takıma eklediğimiz isimlere bakalım:

  • Pablo Laso (FC Bayern Munich): Alman ekibi son dönemin çıkışa geçen takımlarından birisi. Özellikle evlerinde iyi sonuçlar alıyorlar. Nitekim son 3 iç saha maçlarında kazanmışlar ve koç Laso onu elinde tutanlara 20, 10 ve 20 puan kazandırmıştı. Bu hafta da Monaco karşısında en az 10 puan bekliyorum.
  • Josh Nebo (Maccabi Tel Aviv): İsrail temsilcisi bu sezon istikrarlı ve iyi bir performans sergileyebiliyorsa bunu sağlayan isimlerden birisi de atletik ve güçlü pivot Nebo. Son maçta Baskobia karşısında sadece 19 dakika sahada kalmasına rağmen 17 sayı, 11 ribaund ile double-double yapmış, tam 27.5 puana ulaşmıştı. Bu maçta da konuk edecekleri Kızıl Yıldız karşısında onunla eşleşebilecek bir uzun yok, yine 20-25 bandında bir katkı bekliyorum.
  • Rolands Smits (Zalgiris Kaunas): Euroleague’in en istikrarlı ve bir o kadar da underrated oyuncularından birisi. Letonyalı forvet son 3 maçında sırasıyla 20, 19, 20 puan getirmişti onu takımında tutanlara. Fenerbahçe karşısındaki son maçta olduğu gibi eski takımı Barça karşısında double-double performansına yaklaşıp hatta bu sefer yapabileceğini düşünüyorum.

İsterseniz ligimize BasketServisi katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi:264F6CCA

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: