2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (19. Hafta)

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (19. Hafta)

4 Ocak 2024 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 19. hafta programı 4 Ocak Perşembe günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Bu sezon da sizle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. 

Önce yolları ayırdığımız isimlere bir bakalım:

  • Zeljko Obradovic (Partizan)
  • Nicolo Melli (Milano)
  • Kostas Mitoglou (Panathinaikos)
  • Scottie Wilbekin (Fenerbahçe)

Şimdi de takıma eklediğimiz isimlere bakalım:

  • Luca Banchi (Virtus Bologna): İtalyan ekibi bu sezonun en flaş ve en istikrarlı takımlarından birisi. Son 2 maçlarında deplasmanda Partizan ve içerde Bayern’i yenerek ne kadar formda olduklarını gösterdiler. O maçlarda 1-5 farkla kazandıkları için Banchi 10’ar puan getirmişti, bu maçta çift haneli farkları görerek bize daha fazla puan getirebileceğini düşünüyorum.
  • Shabazz Napier (Olimpia Milano): Yıldız guard geri döndüğü Milano’daki ilk maçında gayet iyi iş çıkarmış, zorlu Olympiakos deplasmanında 14 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile 19 puan getirmişti. Şimdi evlerinde olacaklar ve karşılarında dişlerine göre bir rakip Bayern olacak. Napier’in yine benzer bir performansla bize en az 20 puan getirmesini bekliyorum.
  • Alpha Diallo (AS Monaco): Fransız ekibinin başarılı performanslarında en az James kadar dikkat çeken bir isim var, o da Diallo. Genç forvet çok yönlü oyunu ile istatistik kağıdının her alanını doldurmaya devam ediyor. Son 2 maçında onu takımına alanlara 25 ve 20 puan getirmişti. Olymiakos karşısında da bize en az 15 puan getirmesini bekliyorum.
  • Nigel Hayes-Davis (Fenerbahçe Beko): Koç Saras’ın göreve gelişiyle geçen sezonki etkileyici performanslarına gerdi döndü Amerikalı forvet. Son 2 maçta onu takımında tutanlara 29.7 ve 28 puan kazandırmıştı. Bu maçta da Maccabi karşısında hem sayı hem de ribaund departmanarında etkili olacağını, bize en az 20 puan getireceğini tahmin ediyorum.

İsterseniz ligimize BasketServisi katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi:264F6CCA

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: