2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (20. Hafta)

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (20. Hafta)

11 Ocak 2024 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 20. hafta programı 11 Ocak Perşembe günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Bu hafta öncesi de her zaman olduğu gibi sizinle Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. 

Önce yolları ayırdığımız isimlere bir bakalım:

  • Ettore Messina (Olimpia Milano)
  • Jan Vesely (FC Barcelona)
  • Shane Larkin (Anadolu Efes)
  • Dzanan Musa (Real Madrid)

Şimdi de takıma eklediğimiz isimlere bakalım:

  • Pierric Poupet (LDLC Asvel Villeurbanne): Asvel son dönemde çıkışa geçen ekiplerden birisi. Evlerinde dişlerine göre rakiplerle oynuyorlar üst üste ve hata yapmıyorlar, son 2 maçta Zalgiris’i 14 sayı ve Kızıl Yıldız’ı 9 sayı farkla geçmişlerdi. Bu maçta da kendileri ile son 2 sırayı paylaşan Alba karşısında hata yapmayacaklarını, Zalgiris karşısında olduğu gibi çift haneli farklarla net bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum.
  • Mike James (AS Monaco): James son dönemde Larkin ile beraber ligin kuşkusuz en dominant 2 skorerinden birisi. Hatta takımının aldığı sonuçlar pozitif etki etmesiyle James şuanda 1 numara diyebiliriz rahatlıkla. Son 5 maçta ortalama 20 puan getirmişti. Bu maçta da deplasmanda eski takımlarından Pana’ya ekstra konsantre olacağını ve bize en az 20 puan getireceğini düşüüyorum.
  • Walter Tavares (Real Madrid): Her ne kadar istatistiklerinde geçtiğimiz sezonlara göre biraz düşüş olsa da o halen ligin en dominant uzunu tartışmasız. Öyle ki geçen hafta Bayern karşısında sadece 4 sayı üretmesine rağmen tam 16.5 puan getirdi onu takımında tutanlara! Çünkü ribaund, asist, blok ve şut yüzdesi konularında da yüksek potansiye sahip.
  • Dinos Mitoglu (Panathinaikos): Ligin en iyi dört numaralarından birisi olan Yunan forvet, son 2 maçta eski performansına tekrar kavuştu. Valencia karşısında 17.6 puan ve temsilcimiz Efes karşısında ise 22 puan elde etmişti. Bu hafta da evlerinde oynayacakları maçta Monaco karşısında ondan etkili bir performans bekliyorum, sayı ve ribaund departmanlarında double-double beklediğim oyuncunun bize 20 puan getirebileceğini öngörüyorum.

İsterseniz ligimize BasketServisi katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi:264F6CCA

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: