2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (23. Hafta)

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (23. Hafta)

25 Ocak 2024 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 23. hafta programı 25 Ocak Perşembe günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Bu hafta öncesi de her zaman olduğu gibi sizinle Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. 

Önce yolları ayırdığımız isimlere bir bakalım:

  • Luca Banchi (Virtus Bologna)
  • Jabari Parker (Barcelona)
  • Bonzie Colson (Maccabi Tel Aviv)

Şimdi de takıma eklediğimiz isimlere bakalım:

  • Erdem Can (Anadolu Efes): Temsilcimizde sakatların iyileşmesi ve Larkin ile Thompson’ın kalitelerini ortaya koyması fikstür avantajı ile de birleşince üst üste farklı galibiyetler gelmeye başladı. Son 2 maçta Sinan Erdem’de Bologna ve Barça gibi önemli rakipleri ezip geçtiler, bu sayede de koç Can onu takımında tutanlara 25’er puan getirmişti. Bu hafta da Monaco karşısında benzer bir şekilde dominant galibiyet bekliyorum temsilcimizden.
  • Chima Moneke (Baskonia): Nijeryalı forvet bu sezon ligin en istikrarlı en verimli forvetlerinden birisi. Son 2 maçta takımını galibiyete taşırken onu fantasy kadrosunda tutanlara da sırasıyla 28.6 ve 29.7 puan kazandırmıştı. Bu hafta da evlerinde dişlerine göre bir rakip olan Valencia ile oynayacaklar ve ondan yine özellikle sayı ile ribaund departmanlarında yüksek performans bekliyorum, en az 20 puan getireceğini düşünüyorum.
  • PJ Dozier (Partizan): Koç Obradovic onu genelde guard rotasyonunda kullanıyor olsa da fantasy kısmında forvet olarak tanımlanmış olmasından faydalanabiliriz. Son 2 maçta sakatlıkların ve formsuzlukların da etkisiyle önemli katkılar verdi. Her ne kadar Avramovic ile Punter’in dönüşüyle dakikaları azalacak gibi düşünülse de ben yine her istatistik departmanında katkı sağlayarak en az 15 puan getireceğini düşünüyorum ki son 2 maçta 28.6 ve 28 puan kazandırdığını unutmayalım!

İsterseniz ligimize BasketServisi katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi:264F6CCA

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: