2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (24. Hafta)

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (24. Hafta)

30 Ocak 2024 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 24. hafta programı 30 Ocak Salı günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Bu hafta öncesi de her zaman olduğu gibi sizinle Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. 

Önce yolları ayırdığımız isimlere bir bakalım:

  • Erdem Can (Anadolu Efes)
  • Mathias Lessort (Panathinaikos)
  • Shane Larkin (Anadolu Efes)
  • Paris Lee (LDLC Asvel Villeurbanne)

Şimdi de takıma eklediğimiz isimlere bakalım:

  • Giannis Sfairopoulos (Kızıl Yıldız): Sırp ekibi son 2 hafta üst üste kayıplar yaşadı ama direnç seviyelerinin yüksek olduğunu gördük. Artık play-in yarışında kritik bir döneme giriyorlar ve bunun bilinciyle, haftasonu yerel ligdeki derbide ezeli rakipleri Partizan karşısında alınan galibiyetin de morali ile birlikte Euroleague sahnesinde aradıkları galibiyeti de dişlerine göre bir rakip olan Valencia karşısında alacaklarını düşünüyorum.
  • Keenan Evans (Zalgiris Kaunas): Koç Trinchieri’nin göreve gelmesiyle beraber performansını arttıran ve sakatlık öncesinde olduğu gibi adından sıkça söz ettiren performanslara imza atan bir Evans var karşımızda. Nitekim son 5 maçından 4 tanesinde 20 sayı barajını aşmıştı ve son 4 maçtan 3 tanesinde de onu takımında tutanlara minimum 23 puan getirdi! Bu maçta da beklentim Efes’in halen oturtamadığı savunması karşısında 20+ puan getirmesi.
  • Youssoupha Fall (LDLC Asvel Villeurbanne): Dev uzun son haftalarda çok formda. Koç Poupet’in göreve gelmesiyle dakikaları ve sorumluluğu arttı, o da bunun karşılığını veriyor. Sarı lacivertlilerin çember altında halen caydırıcı bir savunması yok ve son 2 maçta 17 ile 16 sayı ataran Fall’un bu maçta da etkili olacağını, bize 20-25 bandında bir puan getireceğini düşünüyorum ki son 2 maçta 25 ve 30.8 puana ulaşmıştı!
  • Wade Baldwin (Maccabi Tel Aviv): Geçen hafta MVP seçilen Amerikalı guard, Panathinaikos karşısında 22 sayı, 3 ribaund, 8 asist ile oynamış, tam 36.3 puan elde etmişti. Bu hafta da guard savunması yumuşak olan ve tempoyu forse etmeyi seven Real karşısında üretimde sorun yaşamayacağını, bize en az 20 puan getirebilceğini tahmin ediyorum.

İsterseniz ligimize BasketServisi katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi:264F6CCA

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: