2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (3. Hafta)

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (3. Hafta)

17 Ekim 2023 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 3. hafta programı 17 Ekim Salı günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. 

Öncelikle takımımızdan ayrılacak isimlere bir bakalım:

  • Zeljko Obradovic (Partizan)
  • Joffery Lauvergne (Asvel)
  • Rokas Giedraitis (Kızıl Yıldız)
  • Keenan Evans (Zalgiris)

Şimdi de yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • Erdem Can (Anadolu Efes): Temsilcimiz ilk 2 maçta güçlü Final Four adaylarından Barça ve Real ile oynamış, farklı kayıplar yaşamıştı. Artık reaksiyon gösterme zamanı ve hem Sinan Erdem’de oynuyor olmamız hem de Asvel’in çok formsuz olması herşeyin farklı bir galibiyet için hazır olduğunu gösteriyor.
  • Johannes Thiemann (Alba Berlin): Almanya ile Dünya Kupası’nda şampiyonluk yaşayan tecrübeli uzun sezona da çok iyi bir giriş yaptı. Evet takımı belki halen galibiyetle tanışamadı ama o şuanda koç Gonzalez’in pota altında en güvendiği isim ve bu hafta da Bologna deplasmanında ortalaması olan 19.5 puanı görmesi sürpriz olmaz, en az 15 puan bekliyorum ondan.
  • Chima Moneke (Baskonia): Baskonia evinde yüksek tempoda oynayan, çok verimli hücum eden bir takım. Nijeryalı forvet de bu sisteme çok iyi uyum sağladı. Bu hafta da dişlerine göre bir rakiple, Bayern ile oynuyorlar ve galibiyete giderken onun da önemli bir katkısı olacağını düşünüyorum.
  • Facundo Campazzo (Real Madrid): Ligin şuanda tartışmasız en iyi oyun kurucusu bana göre. Müthiş saha görüşü ve pas yeteneği, deliciliği, güçlü fiziği ve skorer kimliği ile zaten şampiyon olan Real’in gücüne güç katmış durumda. Bu hafta da konuk edecekleri Zalgiris karşısında yine istatistik kağıdının her alanını doldurmasını bekliyorum takımını galibiyete taşırken.

İsterseniz ligimize BasketServisi katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi:264F6CCA

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: