2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (34. Hafta)

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (34. Hafta)

11 Nisan 2024 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 34. hafta programı 11 Nisan Perşembe günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Bu hafta öncesi de her zaman olduğu gibi sizinle Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. 

Önce yolları ayırdığımız isimlere bir bakalım:

  • Sasa Obradovic
  • Nigel Hayes-Davis
  • Keenan Evans
  • Alpha Diallo

Şimdi de takıma eklediğimiz isimlere bakalım:

  • Ergin Ataman (Panathinaikos): Yoncalar son 4 maçlarını üst üste kazandılar ve son 3 maçta koç Ataman’ı elinde tutanlar ortalama 10 puan elde ettiler. Bu maçta Alba’yı yenmeleri durumunda diğer sonuçlardan bağımsız olarak 2. sırayı garantilemiş olacak. Yüksek motivasyonla sahaya çıkıp zayıf Alba’yı çift haneli farklarla geçebileceklerini tahmin ediyorum.
  • Tornike Shengelia (Virtus Bologna): Gürcü forvet son haftaların istim üstündeki oyuncularından birisi. Son 4 maçta onu takımında tutanların ortalama 21 puan kazandıklarını gördük. Bu hafta da Baskonia karşısında kazanarak sezonu 8. sırada tamamlamak isteyecekler ve yine kaptan Shengelia koç Banchi’nin en önemli kozu olacak.
  • Shane Larkin (Anadolu Efes): Son dönemde çıkışa geçen Anadolu Efes’de kaptan Larkin eski günlerine dönmüş şekilde parmak ıssırtan performanslar sergiliyor. Son 2 maçta deplasmanda olmalarına rağmen Baskonia karşısında 31.9 ve ezeli rakipleri Fenerbahçe karşısında da 19.8 puan getirmişti. Bu hafta da temsilcimizin play-in biletini garantilemek adına kazanması gereken Kızıl Yıldız maçında etkili olarak en az 20 puan çıkarmasını bekliyorum.
  • Adam Hanga (Kızıl Yıldız): Sırp ekibi geç açılmış ve bu nedenle de play-in şansını kaybetmişti. Ancak son haftalarda bu rahatlamayla beraber bazı oyuncuların bireysel performanslarının yukarıya çıktığını gördük. Bu isimlerden birisi Hanga oldu. Son 2 maçta Real’e karşı 31 vp ve içerde Olympiakos’a karşı 26 vp ile mücadele etmişti. Bu maçta da ondan en az 15 puanlık bir katkı bekliyorum.

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: