2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (5. Hafta)

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (5. Hafta)

26 Ekim 2023 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 5. hafta programı 26 Ekim Perşembe günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. 

*** Bu sezon oyuna eklenen yeni kuralla beraber bu haftada ilki olacak, sezon boyunca da 3 kere daha tekrarlanacak şekilde tüm takımımızı değiştirebileceğiz, sınırsız takas hakkımız var yani bu hafta.

Dolayısıyla tüm takımı değiştirdik desek yeridir.

  • Kazys Maksvytis (Zalgiris Kaunas): Bu hafta neredeyse her takım zorlu maçlara çıkacaklar, dolayısıyla hangi koçun net bir galibiyetle ayrılacağını tahmin etmek güç. Ancak Zalgiris evinde olacak ve Valencia deplasmanlarda zorlanan bir takım.
  • Facundo Campazzo (Real Madrid): Arjantinli maestro sadece skor üretimi konusunda değil, asist, ribaund ve top çalma departmanlarında da katkı veren bir isim. Barça karşısndaki El Clasico’da da yüksek motivasyonla ve yüksek tempoda oynayıp bize bol puan getirmesini bekliyorum.
  • Nick Calathes (Fenerbahçe Beko): Temsilcimiz sakatlıklardan başını kaldıramıyor. Tam Dorsey dönüyor derken bu kez de Madar’ı kaybettiler. Neyseki bu dönemde Calathes çok formda. Bayern deplasmanında da dakikalarının fazla olacağını ve yine verimli bir maç çıkarıp bize güzel puanlar getireceğini düşünüyorum.
  • Tornike Shengelia (Virtus Bologna): Koç Banchi’nin göreve gelmesiyle yeni düzenden en iyi faydalanan isimlerden biri oldu Gürcü yıldız. Halen neden ligin en iyi 4 numaralarından biri olduğunu gösterdi. Bu haftada da Asvel deplasmanında istikrarlı performansını sürdürüp, sayı ve ribaund departmanında etkili olmasını bekliyorum.
  • Nikola Mirotic (Olimpia Milano): Milano forması ile bildiğimiz Mirotic performanslarını sürdürüyor. Hem sayı hem de ribaund departmanlarında etkili olduğu gibi hücumda yüksek yüzdeli şut kullandığı için getirdiği puanlar da ekstra yükseliyor.
  • Nikola Milutinov (Olympiakos): Final Four adayı olan Olympiakos’u şampiyonluk adayı seviyesine çıkaran bir transferdi. Bu iddianın da hakkını verdi sezonun başında. Sırp pivot, Tavares’in henüz ritmini bulamadığı ortamda ligin en dominant, en etkili pivotu konumunda.
  • Dinos Mitoglou (Panathiniakos): Koç Ataman yönetimindeki Pana, iddialı bir kadro kurdu. Ancak ilk haftalarda gördük ki takımın ruhu eksik. Papapetrou’nun uzun süre dönemeyeceğini düşünürsek bu görevi üstlenmesi gereken isim Mitoglou’ydu. O da geçen haftaki maçta yapılan geri dönüşe liderlik ederek bu göreve talip olduğunu gösterdi.

İsterseniz ligimize BasketServisi katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi:264F6CCA

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: