2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (7. Hafta)

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (7. Hafta)

9 Kasım 2023 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 7. hafta programı 9 Kasım Perşembe günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. 

Önce yolları ayırdığımız isimlere bir bakalım:

  • Kazys Maksvytis (Zalgiris Kaunas)
  • Aleksa Avramovic (Partizan)
  • Mike James (AS Monaco)

Şimdi de takıma eklediğimiz isimlere bakalım:

  • Erdem Can (Anadolu Efes): Euroleague’de sezon hızla akıp gidiyor ve artık play-off hedefinde olan takımların özellikle evlerinde seri yakalamaları gereken bölümlere geldi. Anadolu Efes’in de bu hafta karşısında dişine göre bir rakip, Zalgiris olacak. Sinan Erdem’de net bir galibiyet almalarını bekliyorum.
  • Facundo Campazzo (Real Madrid): Son maçta, El Clasico’da kendi rakamlarından uzak kalmıştı Arjantinli yıldız ama bu kez Bologna karşısında, kendi taraftarı önünde kendisine geleceğini düşünüyorum. Asist, sayı ve top çalma departmanlarında etkili olarak bize 20 puanlara yakın bir katkı vermesini bekliyorum.
  • Jared Harper (Valencia): Hermannsson’un yokluğunda Jones’un da sakatlanması, hatta Jovic’in de oynamama ihtimali bulunması ile beraber Harper’ın omuzlarındaki yük ve dolayısıyla da dakikaları artacak. Bu nedenle de sayı ve asist departmanlarında iyi rakamlar yakalayarak bize en az 15 puan getirmesini bekliyorum.

İsterseniz ligimize BasketServisi katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi:264F6CCA

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: