2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (8. Hafta)

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (8. Hafta)

14 Kasım 2023 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 8. hafta programı 14 Kasım Salı günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. 

Önce yolları ayırdığımız isimlere bir bakalım:

  • Erdem Can (Anadolu Efes)
  • Jared Harper (Valencia)
  • Mathias Lessort (Panathinaikos)

Şimdi de takıma eklediğimiz isimlere bakalım:

  • Luca Banchi (Virtus Bologna): İtalyan koçla beraber Bologna, sezona nefis bir giriş yaptı ve burada sahalarındaki son 3 maçı kazandılar ve bu maçlarda Banchi ortalama 16.7 puan getirdi onu elinde tutanlara. Bu maçta da ezeli rakipleri karşısında kazanacaklarını ve bize en az 10 puan getireceğini tahmin ediyorum.
  • Moustapha Fall (Olympiakos): Fransız uzun zaten geçen hafta çıkışa geçmiş, Baskonia karşısında kaybetseler de 10 sayı, 7 ribaund, 7 asist ile tam 24 puan getirmişti. Bu hafta Milutinov’dan da yoksun olacak Olympiakos, yani dakikaları ve sorumluluğu daha artacaktır, en az 20 puanlık bir katkı bekliyorum ondan.
  • Sterling Brown (Alba Berlin): NBA patentli oyuncu sezona yavaş bir giriş yapmış olsa da son dönemde toparlandı ve kalitesini ortaya koymaya başladı, son 3 maçtaki ortalama verimlilik puanı 20. Bu maçta dişlerine göre bir rakip olan Asvel’i yeneceklerini düşünüyorum ve bonusla beraber bize 23-25 puan civarında bir katkı vermesini bekliyorum.

İsterseniz ligimize BasketServisi katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi:264F6CCA

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: