Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe, Farklı Telekom Galibiyeti ile Lige Döndü

Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe, Farklı Telekom Galibiyeti ile Lige Döndü

30 Mayıs 2025 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Euroleague şampiyonu Fenerbahçe Beko, konuk ettiği Türk Telekom‘u 89-68’lik skorla farklı geçti.

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko seride 1-0 öne geçerken, 2 gün sonra Ankara’da oynanacak maçı da kazanmaları durumunda adlarını yarı finale yazdıracaklar ve Tofaş-Bahçeşehir serisinin galibi ile karşılaşacaklar.

Fenerbahçe Beko’da 14 sayıyla Wade Baldwin en skorer isim olurken Devon Hall ve Errick McCollum da 11’er sayı ürettiler. Nicolo Melli de 10 sayıyla çift haneli skor üreten bir diğer isim oldu. Sarı-lacivertlilerde süre alan 12 oyuncu da skor katkısı verdi.

Türk Telekom’da ise Braian Angola 20 sayıyla sahanın en skorer ismi olurken Berkan Durmaz da 14 sayı kaydetti.