Türkiye Basketbol Federasyonu Yeni Sponsor İle Anlaştı

Türkiye Basketbol Federasyonu Yeni Sponsor İle Anlaştı

14 Ocak 2020 Kapalı Yazar: AnindaSpor

Türkiye Basketbol Federasyonu yepyeni bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Federasyonun yeni sponsoru şans oyunları platformu olan Nesine.com.

İmzalanan sözleşmenin beraberinde, şans oyunları platformu Nesine.com, ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ‘nin de ana sponsoru olarak kayıtlara geçti.

Sponsorluk sözleşmesinin imza töreni Beşiktaş’ta yer alan Shangri-La Bosphorus’ta düzenlendi. Törene katılanlar arasında Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve federasyonun yeni sponsoru olan Nesine.com Yönetim Kurulu Başkanı Halit Gülbakanoğlu yer aldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Üst Yöneticisi olan Ömer Onan ile Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri de imza toplantısını salonda seyredenler arasında idi.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ise imza töreninde yapmış olduğu konuşmada, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkı kazanan A Milli Kadın Voleybol takımını ve yöneticilerini de tebrik ettiğini söyleyerek, “Umarım haziran ayında Kanada’da yapılacak elemelerin ardından Erkek Basketbol Milli Takımı’mız da temsil hakkı kazanır ve bizleri gururlandırır” dedi.

Sponsorluk 2021 Yılına Kadar Sürecek

Nesine.com ile yapılan sponsorluk anlaşması hakkında açıklamalarda bulunan Türkoğlu, şans oyunları platformunun Türk sporu adına birçok katkı sağladığını da belirterek “İş birliği için Nesine.com Yönetim Kurulu Başkanı Halit Gülbakanoğlu’na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Nesine.com ile olan sponsorluk anlaşması ise 2019-2020 ve 2020-2021 yıllarını kapsayacak.

 

.