Real Madrid, Eksik Bayern’e Son Çeyrekte Teslim Oldu ve Sezonu 4. Sırada Tamamladı

Real Madrid, Eksik Bayern’e Son Çeyrekte Teslim Oldu ve Sezonu 4. Sırada Tamamladı

8 Nisan 2022 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Turkish Airlines Euroleague 34. hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk ettiği önemli eksikleri bulunan FC Bayern Munich‘in son çeyrek operasyonuna teslim oldu ve 88-97’lik skorla kaybederek normal sezonu 4. sırada tamamlamış oldu.

Bu sonuçla beraber Bayern’in durumu değişmedi, sezonu 8. sırada tamamladı ve play-off’da Barça ile eşleşmiş durumda. Real ise 4. sırada yer aldı ve play-off’daki rakibi ya Maccabi ya da temsilcimiz Efes olacak. Bunu ise diğer temsilcimiz Fenerbahçe’nin İsrail’de Maccabi ile oynayacağı erteleme maçının sonucu belirleyecek.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Weiler-Babb ile Walden’dan yoksun olan ve son 5 günde 3. Euroleague maçına çıkan Bayern’de Ognjen Jaramaz 19 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, DeShaun Thomas 16 sayı, 4 ribaund, Zan Mark Sisko 13 sayı, 3 asist ve Othello Hunter 11 sayı, 6 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Real’de ise Gabriel Deck 12 sayı, 5 ribaund, 2 top çalma, Sergio Llull 12 sayı, 3-8 3sayı, 5 asist, Guerschon Yabusele 12 sayı, 4 ribaund, 2 asit ve Fabien Causeur 12 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile diğer direnen isimler oldular.