Georgios Bartzokas ve Sasha Vezenkov Fenerbahçe Galibiyetini Değerlendirdi

Georgios Bartzokas ve Sasha Vezenkov Fenerbahçe Galibiyetini Değerlendirdi

14 Aralık 2022 Kapalı Yazar: basketbolhaberleri

Turkish Airlines EuroLeague çift maç haftasında evinde lider Fenerbahçe Beko’yu 94-67 gibi farklı bir skorla mağlup eden Olympiakos’da baş antrenör Georgios Bartzokas ve oyuculardan Sasha Vezenkov maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Galibiyeti değerlendiren deneyimli antrenör Bartzokas, karşılaşmanın ardından verdiği demeçte şöyle konuştu:

“Oyuna hücumda nasıl başladığımız çok önemliydi, çünkü savunmamız gerçekten sağlamdı. Aynı zamanda, hücumda 19 asist yaptık ve neredeyse 60 sayı kaydettik. İkinci yarı bu farkı kapatmaya çalıştık. Sonunda 19 top kaybı yaptık ki bu gerçekten büyük ama Fenerbahçe’nin yeteneği var, klası var ve top kontrolcülerimiz üzerinde baskı kurdu. Bizim için önemli bir galibiyetti ve farklı oldu. Bunu unutmamız gerekiyor çünkü iki gün sonra Fransa’da başka bir zorlu maçımız var.”

Fenerbahçe Beko karşısında 21 sayı üreterek galibiyette önemli pay sahibi olan Sasha Vezenkov, maçın ardından şöyle konuştu:

“En önemlisi maçı kazandık. Çok iyi başladık, iki eksikleri olmasına rağmen Fenerbahçe’nin harika olduğunu biliyorduk. Ligde birinciler, bu yüzden motivasyonları, enerjileri çok yüksekti. Bence harika bir ilk yarı geçirdik, ancak ikinci yarıdan itibaren bakacağımız çok şey var; çok fazla top kaybı yaptık, bu yüzden sahip olduğumuz bu iyi seriyi sürdürmek istiyorsak, top kayıplarımızı en aza indirmeliyiz. … Gerçekten mutluyuz, ancak iki gün içinde LCLC ASVEL Villeurbanne’ye karşı bir maçımız daha var, bu yüzden iyi hazırlanmamız gerekecek.”

Euroleague.net