2023 NBA All-Star’da Kaptanlar ve İlk Beşler Belli Oldu!

2023 NBA All-Star’da Kaptanlar ve İlk Beşler Belli Oldu!

27 Ocak 2023 Kapalı Yazar: baskethaber basket

19 Şubat günü Utah’ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan 2023 NBA All-Star maçında ilk beşte yer alacak oyuncular ve seçimleri yapacak olan takım kaptanları belli oldu!

Oylama sonucuna göre Batı’nın kaptanı Los Angeles Lakers‘ın veteran süper yıldızı Lebron James, Doğu’nun ise Milwaukee Bucks‘ın MVP apoletli Yunan süper yıldızı Giannis Antetokounmpo oldu. Bu iki isim daha önce 2020’de yine takım kaptanı olarak seçimlerini karşılıklı yapmışlardı.

Bu iki ismin draft yoluyla seçerek takımlarının ilk beşlerini oluşturacakları 8 kişilik oyuncu havuzunda yer alan isimler ise şöyle:

Doğu’da Kevin Durant (Brooklyn Nets), Jayson Tatum (Boston Celtics), Kyrie Irving (Brooklyn Nets) ve Donovan Mitchell (Cleveland Cavaliers).

Batı’da ise Nikola Jokic (Denver Nuggets), Zion Williamson (New Orleans Pelicans), Stephe Curry (Golden State Warriors) ve Luka Doncic (Dallas Mavericks)

Takım kaptanlarının açıklanan ilk 5 havuzu ve yedekler havuzundan toplamda seçecekleri 9 kişilik draft ilk kez maçtan hemen yarım saat önce 19 Şubat’ta yapılacak.