EuroCup Final Serisinde Hapoel, Granca Karşısında 1-0 Öne Geçti

EuroCup Final Serisinde Hapoel, Granca Karşısında 1-0 Öne Geçti

9 Nisan 2025 Kapalı Yazar: baskethaber basket

BKT EuroCup final serisi ilk maçında Hapoel Tel Aviv, bu sezonki evi olan Samorkov (Bulgaristan)’da konuk ettiği Gran Canaria‘yı etkili bir savunma performansı eşliğinde 74-65’lik skorla geçmeyi başardı.

İsrail ekibi 1-0 öne geçti ve artık şampiyonluk kupası ile Euroleague biletinden sadece 1 galibiyet uzaktalar. Serinin ikinci maçı 11 Nisan Cuma günü bu kez İspanya’da oynanacak.

Hapoel’de Johnathan Motley 18 sayı, 4 ribaund, 3 asist; Antonio Blakeney 17 sayı, 5 ribaund; Yam Madar 10 sayı, 2 ribaund, 5 asist; Marcus Foster 10 sayı, 3 ribaund ile oynadı.

Gran Canaria’da ise George Conditt 12 sayı, 8 ribaund; Caleb Homesley 11 sayı, 5 asist; John Shurna 10 sayı, 6 ribaund, 2 asist; Andrew Albicy 10 sayı, 2 asist ile mücadele etti.