Karşıyaka’da Krizi Yaşar Holding Çözdü!

Karşıyaka’da Krizi Yaşar Holding Çözdü!

7 Kasım 2024 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Yaz döneminde yıllardır isim sponsorluğunu üstlenen Pınar ile yollarını ayıran Karşıyaka, bir süredir ekonomik zorluklarla mücadele ediyor.

Maaş ödemelerindeki gecikmelerin ardından oyuncular idmanları boykot etme kararı almıştı. İzmir basınındaki haberlere göre, oyuncular hafta sonu oynanacak Büyükçekmece maçına çıkmamayı bile planlıyordu.

Son haberlere göre ise takımda yaşanan maaş krizi şimdilik çözüldü. İzmir basınından Yenigün’den Hamza Görkem’in haberine göre Yaşar Holding ödeme krizine müdahale etti.

Yaşar Holding’den gelen destekle birlikte oyuncular tekrar idmanlara çıkma kararı aldı. Habere göre takımın yarın (8 Kasım Cuma) Büyükçekmece deplasmanı için İstanbul’a hareket etmesi bekleniyor.

Karşıyaka, yalnızca basketbol değil, genel olarak kulüp bünyesinde de kaotik bir dönem geçiriyor. Yönetim Kurulu’nda yaşanan art arda istifalar nedeniyle mevcut yönetim düştü, bu nedenle kulübün kısa süre içinde olağanüstü kongreye gitmesi bekleniyor.

Kaynak: Yenigün & Eurohoops