Koç Jasikevicius, Bologna Galibiyeti Sonrası Konuştu

Koç Jasikevicius, Bologna Galibiyeti Sonrası Konuştu

21 Kasım 2024 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Turkish Airlines Euroleague 11. hafta açılış maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, konuk olduğu Virtus Bologna‘yı çift haneli farklardan geri dönerek son nefeste 82-86’lık skorla geçmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun başarılı koçu Sarunas Jasikevicius açıklamalarda bulundu:

Yalan söylemeyeceğiz tabii ki, yapmamız gereken birçok şeyi yapmadık. İnanılmaz geri dönüş ve galibiyetten sonra performansla ilgili kötü konuşmak gerçekten zor ama gerçekçi de olmamız gerekiyor. İyi değildik, hatalarımız vardı. Ama karakter gösterdiler. Özellikle Marko ve Nigel’ın atışları… Bologna’yı orada şaşırttık. Maç, sonunda iki tarafa da gidebilirdi, şanslıyız ki bizim tarafa geldi.

Millî arada oyuncuların dinlenmelerinin önemini hatırlatan Litvanyalı koç, “Sezonun bu bölümünde çok yoğun bir şekilde maçlar oynuyoruz. Özellikle de mental olarak rahatlamaları çok önemli.” şeklinde konuştu.