
RESMİ: Panathinaikos, Nunn ile Yeni Kontrat İmzalandığını Açıkladı
11 Nisan 2025Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Panathinaikos, skorer guardı Kendrick Nunn ile olan sözleşmesini önümüzdeki üç sezon için resmen uzattı.
Bu kontrat Nunn’ı EuroLeague’in en çok kazanan oyuncusu yapacak. Üç yıllık anlaşması yaklaşık 13.5 milyon Euro (yaklaşık 14.8 milyon dolar) değerinde olacak.
Vergilerden sonra yıllık 4.5 milyon Euro (yaklaşık 4.9 milyon dolar) değerinde olan ve NBA opsiyonu bulunmayan tam garantili kontrat, Nunn’ı bir anda Avrupa’nın en çok kazanan oyuncusu haline getirerek daha önce en çok kazanan Sasha Vezenkov (3.7 milyon Euro) ve Shane Larkin’i (3.6 milyon Euro) geride bıraktı.
Nunn bu sezon EuroLeague MVP ödülü için önde gelen adaylar arasında yer alıyor. Şu anda maç başına 20.8 sayıyla ligin skor lideri olan Nunn, aynı zamanda maç başına yaklaşık 31 dakikada 3.6 ribaund, 4.2 asist ve 1.1 top çalma ortalamaları tutturuyor.