Team C, Yükselen Yıldızlar Turnuvasını Kazanarak All-Star Turnuvasında Yer Almaya Hak Kazandı!

Team C, Yükselen Yıldızlar Turnuvasını Kazanarak All-Star Turnuvasında Yer Almaya Hak Kazandı!

15 Şubat 2025 Kapalı Yazar: baskethaber basket

C Takımı, Yükselen Yıldızlar turnuvasının finalinde G-League Takımı’nı yenerek Pazartesi gecesi All-Star Turnuvası’nda NBA‘in en iyileriyle mücadele etme hakkını kazandı.

San Antonio Spurs‘ün çaylağı Stephon Castle ise MVP ödülünün sahibi oldu.

Stephon Castle NBA Rising Stars MVP Seçildi

NBA All-Star Hafta Sonu’nun açılışında, San Antonio Spurs’un çaylak oyuncusu Stephon Castle, NBA Yükselen Yıldızlar Turnuvası MVP ödülünü kazandı. Castle, şampiyonluk maçında Team C’yi, G-League takımına karşı 25-14’lük galibiyete taşırken 12 sayı kaydetti.

İki Olimpiyat şampiyonluğu bulunan Chris Mullin’in koçluğunu yaptığı Team C, finalde 10-0’lık bir seriyle maçı kopardı ve Yükselen Yıldızlar turnuvasını kazandı. Bu zafer, onlara Pazartesi günü oynanacak NBA All-Star mini turnuvasında mücadele etme hakkı kazandırdı.

Heyecan Dolu Yarı Final Maçları

Gecenin en heyecan verici anlarından biri, Bryce McGowens’in G-League takımı adına attığı son saniye üçlüğü oldu. McGowens’in şutu, favori gösterilen Thompson kardeşler ve Bilal Coulibaly’nin yer aldığı Team M’i mağlup etti. Ancak G-League takımı, finalde Castle ve ekibine karşı koyamadı.

All-Star Mini Turnuvası Başlıyor

Team C, artık resmi olarak “Team Candace Parker” olarak anılacak ve All-Star turnuvasında mücadele edecek. İlk rakipleri, LeBron James ve Stephen Curry’nin yer aldığı “Shaq’s OGs” takımı olacak.

MVP ödülünü aldıktan sonra Castle, All-Star oyuncularına gözdağı vererek “Hazır olun, geliyoruz” mesajını verdi.

Bu maç, San Francisco’da düzenlenen NBA All-Star Hafta Sonu etkinliklerinin ikinci ayağı oldu. Günün diğer etkinliği olan NBA All-Star Ünlüler Maçı’nda ise MVP Rome Flynn’in liderliğindeki Team Bonds, Oakland’da galibiyete ulaştı.