2022-23 Euroleague Fantasy Seçimleri (27. Hafta)

2022-23 Euroleague Fantasy Seçimleri (27. Hafta)

7 Mart 2023 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Turkish Airlines Euroleague‘de 2022-23 sezonu 27. hafta programı başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. İşte yeni hafta öncesi takımda yaptığım güncellemeler ve değişiklikler.

Öncelikle takımımızdan ayrılacak isimlere bir bakalım:

  • Joan Pennaroya (Cazoo Baskonia)
  • Facundo Campazzo (Kızıl Yıldız)
  • Alpha Diallo (AS Monaco)

Şimdi de yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • Andrea Trinchieri (FC Bayern Munich): Alman ekibi her ne kadar bu sezon beklentileri şuana kadar karşılayamamış olsa da son 2 sezonun play-off takımı ve kalan kısımda da kolay pes etmeyeceklerini geçen hafta Kızıl Yıldız karşısında gösterdiler. Bu maçta da kendilerinden alt siklette olduğunu düşündüğüm Asvel karşısında kendi sahalarında net bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum.
  • Shane Larkin (Anadolu Efes): Sezonu elindeki sakatlık nedeniyle geç açan Larkin yeni yeni ritmini bulmaya çalışıyor ve geçen maçta Micic’in yokluğunda Clyburn’e çok iyi destek olmuş, 13 sayı, 10 aist ile tam 19.8 puan getirmişti. Bu hafta da play-off yarışında kritik önem taşıyan maçta, Kızıl Yıldız deplasmanında ondan yine etkili bir performans bekliyorum.
  • Bonzie Colson (Maccabi Tel Aviv): Son haftaların istim üstündeki istimlerinden birisi de kuşkusuz Amerikalı forvet. İsrail ekibinin en istikrarlı ve verimli ismi konumundaki Colsın, son 2 maçta 23.1 ve 18 puan getirmişti onu takımda tutanlara. Bu maçta da Fenerbahçe’nin güçlü forvetleri karşısında koç Kattash’ın en güvendiği isim olacak yine ve çok yönlü oyunu sayesinde 20 puanları görmesi beni şaşırtmaz.

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: