2022-23 Euroleague Fantasy Seçimleri (33. Hafta)

2022-23 Euroleague Fantasy Seçimleri (33. Hafta)

6 Nisan 2023 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Turkish Airlines Euroleague‘de 2022-23 sezonu 33. hafta programı başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. İşte yeni hafta öncesi takımda yaptığım güncellemeler ve değişiklikler.

Öncelikle takımımızdan ayrılacak isimlere bir bakalım:

  • Darius Thompson (Cazoo Baskonia)
  • Maik Kotsar (Cazoo Baskonia)

Şimdi de yeni eklediğimiz isimleri inceleyelim:

  • Vasilije Micic (Anadolu Efes): Efes, ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında tamam mı devam mı maçına çıkacak Ataşehir’de. Böyle final niteliğindeki maçlarda hep yıldızlar sahneye çıkmıştır ve geçen sezonla beraber gördük ki Efes’in gerçek yıldızı ve lideri Micic! Fenerbahçe gibi kısa savunmasında, özellikle potaya atak eden guardlara karşı sorun yaşayan bir ekip karşısında Sırp yıldızın istatistiklerini yukarı çekmesi beklenen sonuç olacaktır. Kazanmalarını beklediğim maçta Micic’in bize 25 ve hatta üstü puan getirebileceğini düşünüyorum.
  • Walter Tavares (Real Madrid): Real her ne kadar ilk 4 şansını garantilemiş olsa da halen liderlik ve ikinci sırayı garantileme gibi hedeflere sahipler. Bu nedenle de evlerinde oynamanın avantajını kullanacaklardır. Ancak Poirier’in sakatlığı nedeniyle Tavares’in yanlız kalacağını da biliyoruz. Bu nedenle de dakikaları ve sorumluluğu artacaktır. Bunun istatistiklere de yansımasını, bize en az 20 puan getirmesini bekliyorum.

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: