Türk Telekom FIBA Şampiyonlar Liginde Tura Yakın

Türk Telekom FIBA Şampiyonlar Liginde Tura Yakın

10 Ocak 2020 Kapalı Yazar: AnindaSpor

 

Türk Telekom FIBA  Şampiyonlar Ligi mücadelesinde kendi sahasında Litvanya ekibi Lietkabelis’i 92-83 gibi farklı bir skorla yendi. Bu galibiyetin ardından Türk Telekom şampiyonada bir üst tura çıkma hedefine de bir adım daha yaklaşmış oldu. Yani bu sonuç, Ankara temsilcisi açısından oldukça önemli bir galibiyet oldu. Bundan sonraki maçlar içinde başta sporcular, bütün ekibe ekstra moral vermiş oldu. Telekom, karşılaşma boyunca etkili oyunu ve isabetli şutları ile oyunu istediği gibi sürdürüp, skor yapıp, galibiyete uzanmayı bildi.

Türk Telekom FIBA Şampiyonlar Ligi Maçında Maç Boyunca Üstünlüğünü Korudu

Türk Telekom FIBA  Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına R.J. Hunter, T.J. Campbell, Metin Türen, Moustapha Fall ve Nick Johnson, beşlisiyle çıktı. Ve maçın ilk periyodundan, maç sonuna kadar hem oyun hem de skor olarak üstünlüğünü sağladı. Skor olarak rakibi karşısında hiç geriye düşmeyen mavi beyazlı ekip, kontrollü oyunu da elinden bırakmadı.

Ankara temsilcisi, ilk çeyreği 21-19 önde tamamladı. İkinci çeyreğin başında duraksayan Türk Telekom, zamanında alınan molanın da etkisiyle tekrar oyuna dahil oldu ve devreyi 44-38’lik bir skorla önde kapattı. Üçüncü çeyreğe hızlı başlayan takımımız yine de rakibin dış şutlarına bir ara engel olamadı. Buna rağmen mavi beyazlı takım üçüncü çeyreği de önde geçti. Ve son çeyrekte de oynadığı etkili oyunla rakibini yenmeyi başardı. Böylece yedinci galibiyetini alarak üst tura da bir adım daha yaklaşmış oldu.

Diğer Avrupa kupası haberleri.