Sarı Lacivertli Ekip Berlin’i Deplasmanda Mağlup Etti

Sarı Lacivertli Ekip Berlin’i Deplasmanda Mağlup Etti

31 Ocak 2020 Kapalı Yazar: AnindaSpor

Euroleauge’nin 22. Haftasında karşı karşıya gelen Fenerbahçe Beko ve ALBA Berlin mücadelesi, sarı lacivertli ekibin 74-70 skor ile galibiyetiyle sona erdi.

22. haftanın en önemli mücadelelerinden biri olan Fenerbahçe Beko ve ALBA Berlin mücadelesinde kanarya ekibi rakibine 15. Mağlubiyetini 74-70’lik skorla yaşattı.

Kıran kırana gerçekleşen mücadelede, Fenerbahçe ekibi, mücadele süresince 10 sayılık geriye düşmüştü. Fakat buna rağmen deplasmanda yapmış olduğu mücadeleden galip ayrılan taraf temsilcimiz oldu.

Nefes kesen bir mücadelenin yaşandığı maç Mercedes-Benz Arena’da gerçekleşti. Toplamda 12 bin 122 seyircinin yer aldığı maçta, parkenin gülen yüzü Türkiye temsilcisi oldu.

3 Periyot Süren Avantaj Maç Sonunda İşe Yaramadı

Kıran kırana gerçekleşen mücadelede Sloukas 16 sayı ile skorer olurken onu takip eden isim ise 15 sayı ile Datome idi. Maçın yıldız isimlerinden bir diğeri de 3’te 3’lük atışlarıyla 11 sayılık basket atan Westermann idi. 1. Periyodu 22-17 önde tamamlayan Berlin ekibi, ilk devrenin sonunda da  41-33 öndeydi. 3. Periyodda ise 56-50 önde olan Almanya temsilcisi, maçın galip tarafı olamadı.

Euroleauge’nin 22. Haftasında 10. Galibiyetini alan Fenerbahçe’nin sıradaki rakibi ise 5 Şubat Çarşamba günü Rus ekip Zenit olacak.