Juancho Hernangomez’den Boston Celtics’e Taş

Juancho Hernangomez’den Boston Celtics’e Taş

29 Mayıs 2022 Kapalı Yazar: basketbolhaberleri

İspnayol forvet Juancho Hernangomez için 2021-22 sezonu oldukça çalkantılı geçti. Sezona Boston Celtics’te başlayan 26 yaşındaki kanat oyuncusu, iki kez takım değiştirip San Antonio Spurs formasını giydikten sonra sezonu Utah Jazz’da noktaladı.

İspanyol yıldız, ülkesinin televizyonlarından Movistar+’a bir röportaj verdi ve bu sezon NBA’de yaşadığı sorunlardan bahsetti. NBA’de geçirdiği beşinci sezonunda rotasyona girmekte zorlanan Juancho Hernangomez, normal sezonda 40 maçta süre bulurken 3.3 sayı, 2.5 ribaunt ve 0.5 asist ortalamalarıyla sezonu noktaladı.

Sezona Celtics formasıyla başlayan İspanyol milli oyuncu, eski takımıyla ilgili olarak hoş olmayan iddialarla gündeme geldi:

“Takım olarak çok bencil oyunculardı, aralarında çok fazla ego vardı. Bağlantı kuramadık. Daha sonra görüldü ki, yedi veya sekiz rotasyon oyuncusuyla oynamayı biliyorlardı ve çok iyi oynadılar. Ancak sorun şu ki saha dışında hiçbir takım yoktu.”

Basketnews

Hernangomez, 8 Haziran’da yeni Netflix filmi Hustle’da oyuncu olarak ilk çıkışını yapacak. Yönetmenliğini Jeremiah Zagar’ın, yapımcılığını Adam Sandler ve LeBron James’in üstlendiği film, Adam Sandler’ı İspanya’da tatildeyken harika bir sokak basketbolcusu bulan bir yetenek avcısı olarak rolündeyken, Hernangomez ise geleceğin önemli yeteneği olarak bir rol üstleniyor.