Semih Erden’den Pınar Karşıyaka Taraftarına Teşekkür

Semih Erden’den Pınar Karşıyaka Taraftarına Teşekkür

29 Nisan 2020 Kapalı Yazar: AnindaSpor

Pınar Karşıyaka ekibinin başarılı sporcusu Semih Erden, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

 

Koronavirüs salgını günlerine ilişkin de konuşan milli basketbolcu, karantina sürecini ise ailesi ile çiftliğinde geçirdiğini ifade etti.

 

Öte yandan takım halinde antrenmanların yapılmaması sebebiyle bireysel olarak çalışmalarını sürdürdüğünü de belirtti.

 

FIBA’nın Eylül ayında oynatmayı düşünmekte olduğu FIBA Avrupa Kupası’na ilişkin de konuşan Semih Erden, şampiyonluğa dikkat çekti.

 

Kaf-Kaf ekibini şampiyon yapacaklarını söyleyen milli basketbolcu, söz konusu koronavirüs günlerini atlattıktan sonra her şeyin kolay olacağını ekleyerek, kupayı kazanacaklarını belirtti.

 

Pınar Karşıyaka ekibinde kaptan görevinde yer alan ve A Milli Basketbol Takımı’nın da oyuncusu olan Semih Erden, bu sürecin vücudu için de bir dinlenme olduğunu belirtti. Son iki senedir hiç tatil yapmadığını belirten sporcu, söz konusu sürecin bir ders olması gerektiğine de dikkat çekti.

 

Önceki sezon için forma giydiği Pınar Karşıyaka dönemini anlatan basketbolcu, Karşıyaka taraftarının kendisini sahiplendiği için teşekkürlerini iletti.

 

Güzel Bir Takım Olduk

 

Antrenör Ufuk Sarıca ile de güzel bir takım olduklarını belirten sporcu, Efes ekibinin de hemen ardında geldiklerini vurguladı.

 

Virüs araya girmiş olsa da hiçbir şeyin henüz bitmediğinin altını çizen Erden, Başkanı’nda takımı dağıtmamaya çalıştığını ifade etti.