Jamal Crawford Brroklyn Nets’li Oldu

Jamal Crawford Brroklyn Nets’li Oldu

11 Temmuz 2020 Kapalı Yazar: AnindaSpor

Amerikan Basketbol Ligi olan NBA ekiplerinden Brooklyn Nets, 40 yaşındaki yıldız basketbolcu ile anlaştığını duyurdu. Skorer Jamal Crawford ile sözleşen ekip, transfer sürecine ise devam edecek.

NBA ekiplerinden biri olan Brooklyn Nets, koronavirüs salgını sebebiyle verilen arada transfer sürecine tüm hızıyla devam ediyor. Edinilen son bilgilere NBA devlerinden olan ekip, 40 yaşındaki yıldız skorer Jamal Crawford ile de anlaştığını duyurdu.

Transfere ilişkin açıklama, kulübün resmi internet sitesi üzerinden gerçekleşti. Nets’in oyuncu statüsünde bulunan 40 yaşındaki yıldız Crawford ile anlaşma sağlandığının bilgisi de paylaşıldı.

Başarılı oyuncu Chicago Bulls, Golden State Warriors, New York Knicks, Portland Trail Blazers, Atlanta Hawks, Los Angeles Clippers, Minnesota Timberwolves gibi ekiplerde de forma giymişti.

Takımın Eksiği Çok Fazla

Son olarak ise 2018-2019 sezonunda Phoenix Suns ekibinde forma terleten oyuncu, NBA kariyerine ise 2000’de başlamıştı.

Normal sezon maçlarında 14,6 sayı, 3,4 asist ortalamalarına da sahip olmuştu.

Nets ekibinde ise sakatlıkların yaşandığı süreçte, sezonun kalanı için hazırlıklar tüm hızıyla devam etti. Kevin Durant ve Kyrie Irving ise sakatlıkları nedeniyle bu sezonda forma giyemeyeceklerden oldu.

Öte yandan sezonun kalanında kovid-19 testleri pozitif çıkan DeAndre Jordan, Spencer Dinwiddie, Wilson Chandler ve Taurean Prince de sezonun kalanında forma giyemeyecek.

Güncel Yazılar