Ettore Messina Özür Diledi!

Ettore Messina Özür Diledi!

31 Mart 2020 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Olimpia Milano‘nun başkanı ve aynı zamanda koçu olan tecrübeli basketbol adamı Ettore Messina, coronavirüsü ciddiye almadığı için özür dilerken takımın maaşlarında indirime gidilebileceğini de duyurdu.

Messina, İtalyan haber ajansı ANSA’ya açıklamalarda bulundu. Başarılı koç öncelikle kendisinin ve oyuncuların maaşlarında indirime gidilmesi konusunda gerekeni yapacaklarını dile getirdi.

Oyuncular kulüpten gelen talepleri karşılamak için istekli olduklarını söylediler. Onlar hassas ve sorumluluk sahibi çocuklar. Bu zorlu dönemde İtalya için çok para harcayan Giorgio Armani gibi bir sahibimiz var.

Serie A’nın olası bir yeniden başlangıcı için LegaBasket ve FIP’in kararlarına bağlı olacağız. Son toplantıda kulüpler kafa karışıklığı yaratmamak için sadece başkan Gandini’nin konuşmasına karar verdiler.

İtalyan koç coronovirüs salgınını ilk dönemlerinde ciddiye almadığı için herkesten özür diledi ve şu açıklamaları ekledi:

Bunun ağır bir grip olduğunu düşünmüştüm ve hatalıyım. Özür dilerim

Hatırlayacağınız üzere Messina 28 Şubat’ta Zalgiris deplasmanında oynayacakları maç öncesi şu ifadeleri kullanmıştı:

Çok iyi bir takıma karşı çok zor bir maç yapacağız. Eğer işler iyi gitmezse öksürmeye başlayabiliriz. Belki korkup oynamayı bırakırlar.