2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (9. Hafta)

2023-24 Euroleague Fantasy Seçimleri (9. Hafta)

16 Kasım 2023 Kapalı Yazar: baskethaber basket

Turkish Airlines Euroleague‘de 2023-24 sezonu 9. hafta programı 16 Kasım Perşembe günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Bu sezon da sizlerle beraber her hafta öncesi Euroleague Fantasy oyunundaki seçimlerim ve takımımda yaptığım güncellemeleri paylaşıyor olacağım. 

Önce yolları ayırdığımız isimlere bir bakalım:

  • Luca Banchi (Virtus Bologna)
  • Sterling Brown (Alba Berlin)
  • Moustapha Fall (Olympiakos)

Şimdi de takıma eklediğimiz isimlere bakalım:

  • Zeljko Obradovic (Partizan): Partizan çift maç haftasının ilk sınavında konuk olduğu Bayern’e kaybetmişti. Ama ikinci sınavda sahalarında oynayacaklar ve daha yeni Almanya’da evinde denk rakiplerinden Asvel’e kaybetmiş formsuz ve kendi sikletlerinde olmayan bir Alba olacak karşılarında. Bu fırsatı değerlendirip rahat bir galibiyet almalarını bekliyorum.
  • Thomas Walkup (Olympiakos): Zaten guard rotasyonunda eksikleri bulunan Olympiakos, Williams-Goss’u da kaybetti ve bu da Walkup’un omuzlarındaki yükün bir kat daha artması demek. Bu da dakikalarının arması ve istatistiklerine yansıması demek. Nitekim son maçta Maccabi karşısında 13 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile 14.3 puan getirmişti. Bu maçta da en az 15 puan bekliyorum ondan.
  • Bruno Caboclo (Partizan): Bahsettiğim gibi Partizan, Alba gibi kolay bir rakiple ve evinde oynayacak. Takıma yeni katılan Brezilyalı uzun ilk maçında Bayern karşısında sadece 19 dakika sahada kalmasına rağmen 19 sayı, 2 ribaund ile tam 23 verimlilik puanı getirmişti, takıma hızlı adapte olabilmesi adına bu maçta dakikalarının biraz daha artabileceğini ve bize en az 20 puan getireceğini tahmin ediyorum.

İsterseniz ligimize BasketServisi katılabilirsiniz ve birlikte mücadele edebiliriz sezon boyunca. Katılım şifresi:264F6CCA

Takımımızın son görüntüsü bu şekilde: