Kayla McBride Fenerbahçeli Oldu

Kayla McBride Fenerbahçeli Oldu

1 Haziran 2020 Kapalı Yazar: AnindaSpor

Koronavirüs salgını tüm dünyada spor faaliyetlerinin de aksamasına neden oldu. Türkiye’de basketbol liglerinin ise tescil edilmesine karar verildiği açıklandı. Bunun üzerine spor kulüpleri, gelecek sezonun hazırlıklarına daha fazla yoğunluk gösterme kararı aldı.

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı da, gelecek sezon için hazırlık yapan kulüplerin başında geldi. Sarı lacivertli takım, beklenmeyen bir transfere imza attığını Kayla McBride anlaşması ile duyurdu.

Bazı oyuncular ile transfer yenileme işlemi yapan Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı, WNBA’in en önemli oyun kurucularından biri ile 1 yıl anlaştığını duyurdu. Amerikalı olan Jasmine Thomas anlaşması, sarı lacivertli kulüpte büyük bir sevince neden oldu. Taraftarın da heyecanlanmasına neden olan bu transferin ardından bir isim daha gündem oldu.

Gelecek Sezon İçin Büyük İddia

Öte yandan EuroLeague’de yıldız isimlerden biri olan Amerikalı Kayla McBride ile de 1 yıllık anlaşma gerçekleştiği duyuruldu. Ve kadın basketbolunun gelecekteki en önemli isimlerden biri olacağı düşünülen Alman sporcu Satou Sabally ile de 1 yıllık sözleşme yapıldığı sarı lacivertli kulüp tarafından resmen duyuruldu.

Yapmış olduğu transferlerle büyük bir yankı uyandıran Fenerbahçe Öznur Kablo ekibi, gelecek sezonda ne kadar iddialı olacağını da bu isimlerle kanıtlamış oldu.

Güncel Yazılar